SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kışkırtmalar Boşa Çıkarılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'li Belediye başkanlarının aylık toplantısı yapıldı.

AKP il binasında gerçekleşen belediye başkanları toplantısına Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

İl Başkanı Mustafa Şahin, gelecek hafta 3 Ocak Pazar günü İl Divan Toplantısının yapılacağını ve toplantıya Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ında katılacağını belirtti. Şahin, halk ile iç içe olduklarını belirterek, AKP teşkilatlarının yarın seçim yapılacakmış gibi hazır olduğunu söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da, merkeze yakın olan belde ve ilçelerle ulaşım ve imar bütünlüğü için başlatılan çalışmaların devam etitğini söyledi. Çakır, "Malatya büyük şehir yolunda ilerliyor. Biz bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Malatya'yı planlı bir şekilde büyütmek istiyoruz" dedi.

Milletvekili İhsan Koca ise, yapılan ve yapılması gereken hizmetlerin karşılıklı olarak istişare edilmesi nedeniyle bu gibi toplantıların önemli olduğunu söyledi.

MİLLETVEKİLİ ÇALIK'TAN DEMOKRATİK AÇILIM DESTEĞİ ÇAĞRISI
Milletvekili Öznur Çalık'ta, belediye başkanlarından Demokratik Açılım'a destek vermelerini isteyerek, "Unutmayalımki, bu ülkede yaşayan herkes, bu hanenin halkıdır, bu büyük fotoğrafın vazgeçilmez bir unsurudur. Şiddetten yana olmadığı müddetçe de, hanenin tüm fertleri eşit haklara sahiptir. Eşit haklara sahip hane fertlerine düşen ise kışkırtmaları boşa çıkartmaktır. Evet, her türlü acıya rağmen hane halkıyla kavga olmaz. Bazen evde kavga olur, bazen çocuk kaçar, bazen gelin küs gider ama dönen herkese kapı açıktır. Evlat küser ama anne-baba küsmez. Unutmayalım ki, devlet anadır, devlet babadır. Devlet toprak gibidir. İçine atmasını bilmelidir. Bazen kol kırılır, yen içinde kalır" dedi.

Çalık, Malatya'daki belediyelere 2008-2009 döneminde verilen acil yardım desteklerinin 410 bin TL tutarında olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız