SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kısmet Diyelim'

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray'ın milli futbolcusu Mehmet Topal, Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, gelecek dış transfer teklifleri için "kısmet diyelim" dedi.

Milli futbolcu Mehmet Topal, memleketi Malatya'da beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve babası Kadir Topal ile birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Vali Halil İbrahim Daşöz, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Mehmet'le bütün Malatya ve bütün Türk Milleti olarak gurur duyuyoruz. Milli takımımızla son Avrupa Kupası maçlarında çok gurur duyduk. Gerçekten tarihi bir başarı elde ettiler. Mehmet de bu takımın içinde gerçekten çok yıldız bir oyuncuydu. Hem futbol kalitesiyle ve hem de davranışlarıyla, her şeyi ile ülkemizi ve Malatyamız'ı çok güzel temsil ettiler. Mehmet'i tanımış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar diliyorum. Onun çok daha büyük bir dünya yıldızı olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz" diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz ile tanışmak amacı ile ziyarette bulunduğunu belirten milli futbolcu Mehmet Topal da kupa maçları sonrasında mili takımda oynayan futbolculara yabancı takımlardan gelen transfer tekliflerinin kendisine de gelip gelmediği konusunda ki bir soruya, "Şuanda öyle bir şey söz konusu değil. Zaten kulüple sözleşmem devam ediyor. Şuanda böyle bir şey söz konusu değil" cevabını verdi.

"Yabancı takımdan teklif gelirse değerlendirirmisiniz?" sorusuna Mehmet Topal, "Kısmet diyelim. Her şey nasip" şeklinde cevap verdi.

Baba Kadir Topal ise oğlu ile gurur duyduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız