SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitap Bağışı

A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından başlatılan kitap kampanyası sonrasında, toplanan kitaplar teslim edildi. Şube Başkanı Namık Şahin, geçtiğimiz öğretim yılı sonunda, kendisine mektup yazarak okulunun kütüphanesine kitap desteği isteyen öğrencinin talebini karşılayarak 2 bin adet kitap bağışında bulundu.

 
Şehit Fevzi Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda geçtiğimiz yıl 8. sınıfta okuyan ve bu yılda Metin Emiroğlu Lisesi'nde eğitimini sürdüren Sedanur Ay adlı öğrenci MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin'e mektup yazarak, "Bizlerin duasını almak, bizlerin yüzünü güldürmek isterseniz, okulumuza kitap bağışında bulunursanız, dünyaları bize bağışlamış gibi olursunuz" şeklinde mektup yazarak Şahin'i okullarına davet etti.
 
Mektubu olan Şahin, o zaman okulu ziyaret ederek, öğrencilerle çay içip, öğretim yılı sonuna denk gelinmesi nedeniyle kitap sözü vererek, kitapları 2011-2012 öğretim yılı başında teslim edeceğini söyledi.
 
Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda düzenlenen sembolik kitap bağış törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ve bu yıl liseye giden okulun eski öğrencisi Sedanur Ay da katıldı.
 
Törenin açılışında konuşan Sedanur Ay, geçtiğimiz yıl onlarca kişi ve kuruma mektup yazarak kitap talep ettiklerini ancak, tek olumlu cevabın MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin'den geldiğini söyleyerek, teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, MÜSİAD Şube Başkanı Şahin'e teşekkür ederek, "Eğitim konusunda hassasiyeti ve ilgisi olan herkesi Malatya Okuyor Kampanyası ve okul kütüphanelerine, öğrencilerimize bu anlamda katkı sağlamalarını istiyoruz. bu öğrencilerimizin donanımlı olmaları konusunda önemli bir girişim. Geçen yıl öğrencilerimiz çok kitap okudular. Öğrencilerimizin katılımı ile birde dünya rekoru kırıldı. Türkiye'de bugüne kadar 80 tane rekor kırılmış, bunlardan bir tanesi de Malatya Okuyor kampanyasıdır. katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin de "MÜSİAD olarak çok sayıda toplantıya katılıyoruz, ama bu katıldığımız toplantı daha çok önemli. kızımız, yaklaşık 4 ay önce okula davet ederek çay içmeye davet etmişti. O zaman ziyaret edip kitapları tatilden sonra vereceğimizi söylemiştik. Bugün bunun için buradayız. Özellikle bu kızımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisine bize aracı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Biz Malatya'da sadece işadamlarına yönelik değil, mümkün oldukça toplumun her kesimine yönelik olarak duyarlı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda geçen yılda Malatya Okuyor Kampanyası kapsamında Bulgurlu Köyü ve Tecde'de ilköğretim okulunda 800 öğrenciye kitap ve kırtasiye yardımında bulunmuştuk" dedi.
 
Törende Şahin, sembolik olarak bir kutu kitabı, öğrenci Sedanur Ay'a, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise okul müdürü Ahmet Yıldızhan'a verdi. Törende okulun kütüphanesinin de açılışı yapılarak, getirilen kitaplar raflara kondu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız