SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitap Çeki Dağıtılıdı

0
Güncellendi - 2017-05-11 16:24:44
Kitap Çeki Dağıtılıdı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlediği 6.Anadolu Kitap Fuarında dağıtılmak üzere Yeşilyurt’taki Liselerin 11.sınıflarında okuyan öğrencilere 10 bin adet 5 TL’lik kitap çeki hediye ediyor.Kitap çeki dağıtılmasıyla ilgili Yeşilyurt Kent Konseyi Binası toplantı salonunda bir tören düzenlendi. Törene Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Yeşilyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan, Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mehmet Cüreoğlu ile öğrenciler katıldı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, “ Kent Konseyi olarak gençlerimizi eğitim faaliyetlere yönlendirmek adına etkinlikler düzenliyoruz. Bu imkânları bize sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen “1001 Öğrenci Yeşilyurt’tan Çanakkale Gidiyor” gezi programı kapsamında sizlerle birlikte Gençlik Meclisi üyelerimizde Çanakkale’ye gittiler. Hepinizden övgü dolu sözlerle bahsettiler. Çanakkale gezisine gösterdiğiniz ilgi ve samimiyetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum “dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin,  “ İlk emri “Oku” olan bir dinin mensupları olarak ne yazık ki çok fazla okumuyoruz. Bu gerçekten üzüntü verici bir durumdur. Son yıllarda ülkemizde okuma oranını artırmak, kitap okuma alışkanlığını daha iyi bir düzeye ulaştırma anlamında ciddi yatırımlar yapılıyor. Bireysel kütüphanelerin oluşturulması başta olmak üzere okul ve sınıf kütüphaneler hizmete sunularak bu alandaki sıkıntıların giderilmesi hedefleniyor. Yeşilyurt Belediyesi olarak büyük destek verdiğimiz Yeşilyurt Kitapyurdu projesi kapsamında bugüne kadar 70’e yakın yazarımızı öğrencilerimizle buluşturduk, paneller ve konferanslar düzenledik, yazarların kitaplarını dağıttık. Eğitim hizmetlerine ayrı bir önem veriyoruz. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın talimatlarıyla eğitim faaliyetlerimizi sürekli artırıyoruz. Çocuklarımızı kitap okumaya daha fazla teşvik etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kitapla buluşmaları için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Şahin, “Malatya Büyükşehir Belediyemizin 15 Temmuz Şehitlerimiz anısına düzenlediği 6.Anadolu Kitap Fuarında dağıtılmak üzere Yeşilyurt İlçesindeki liselerin 11.sınıflarında okuyan öğrencilerimize 10 bin adet 5 TL’lik kitap çeki dağıtıyoruz. Her öğrencimize bu çeklerden iki adet vereceğiz. Öğrencilerimizde kitap fuarındaki yayınevlerinden kitap alırken bu çekler sayesinde indirimden yararlanmış olacaklar. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta yayınevlerine indirimden doğan alacaklarını ödeyeceğiz. Amacımız; gençlerimizi daha fazla kitapla buluşturmaktır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız