SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitap Fuarı Gezisi Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:22:43
Kitap Fuarı Gezisi Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ
 
SODES kapsamında finanse edilen ve Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM)  tarafından hazırlanan “Genç Kalemler Yazarlık Okulu” projesindeki  İzmir TÜYAP Kitap Fuarı Gezisi tamamlandı. 
 
BİLSAM Genç Kalemler Yazarlık Okulu tarafından yapılan açıklamada, " “Genç Kalemler Yazarlık Okulu” ekibi olarak İzmir TUYAP Kitap Fuarı gezisinde  kendimize en önemli hedef olarak Genç Kalemlerimizi yazar, şair, düşünür ve kitapseverlerle bir araya getirip ortak bir havayı solumalarını sağlamaktı. Bu amaçla birçok imza günlerine, yazarlarla söyleşilere, şiir ve türkü dinletilerine konferanslara katılım gösterdik. Ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile “Yakın Tarihimizin Gerçekleri”, Haydar Ergülen ile “Aşkın Şiirini Yazmak” ve şair Ahmet Telli ile “Hayatın Yükselen Sesi” adlı söyleşi programları katıldığımız etkinliklerden bir kısmıdır. Öte yandan Babacan Pesenkurdu ile şiir dinletisi olmak üzere başta İlber Ortaylı, İskender Pala, Ahmet Telli, Gülten Dayıoğlu, Nilgün Ilgaz, Canan Tan ve daha birçok şair ve yazarlarımızın imza günlerine katılarak hem şair ve yazarlarımıza kitaplarını imzalatma imkanı bulduk hem de kendileriyle yakından tanışma ve onlarla sohbet etme imkanı elde ettik.
 
İzmir TUYAP Kitap Fuarı kapsamında gerçekleştirdiğimiz gezimizde yaptığımız etkinlikler bunlarla da sınırlı değil. Rehberler eşliğinde İzmir’in meşhur tarihi ve turistik öneme sahip Meryem Ana Kilisesi, Efes Antik Kenti, Basmane Garı, Kordon Boyu gibi tarihi eserleri ve yerleri görme olanağı bulduğumuz önemli yerlerdir. Yine dönüş yolunda Konya’da da rehberler eşliğinde panoramik bir şehir turu gerçekleştirdikten sonsa turumuzu tamamlayarak Malatya’ya döndük." ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız