SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Kitap Kardeşliği’ Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:16:58
‘Kitap Kardeşliği’ Projesi
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Eğitim Bakanlığı’nın EMEPYA projesi kapsamında ‘Kitap Kardeşliği’ isimli proje hazırlayan Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  4 okuldan projeye toplam 40 öğrencinin katıldığını bildirdi. 
 
Müdürlük bünyesindeki AR-GE birimi personelleri Erhan Ekici ve Yılmaz Konuk tarafından hazırlanan ‘Kitap Kardeşliği’ projesi,  Milli Eğitim Bakanlığı’nın, kendi personelleri arasında gerçekleştirdiği Eğitim Metodları Proje Yarışması (EMEPYA) kapsamında hazırlandı. 
 
Kitap Kardeşliği Proje Koordinatörü Erhan Ekici proje ile ilgili verdiği bilgilerde; "Proje, kitap okuma alışkanlığını desteklemesi, öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmesi, kişilerarası iletişimin güçlendirilmesi, öğrencilerde yaratıcılığın artırılması, grupla çalışma ve kubaşık öğrenmenin özendirilmesi  gibi amaçlarla hazırlandı. ‘Kitap Kardeşliği’ projesine 4 okuldan (Yazıhan İÖO, Hamidiye İÖO, A.Serttaş İÖO ve Fethiye İÖO) 40 öğrenci katıldı." dedi. 
 
Öğrencilerin toplamda 10 kitap okuduğunu söyleyen Ekici , "Bu kitaplarla ilgili özet yarışması, okunan kitabın ana temasına yönelik şiir yarışması, kitap kapağı resmi yarışması, kitap ayıracı yarışması ve logo-amblem yarışması gibi farklı dallarla yarışmalar düzenlencek. Başarılı öğrencilerin ödüllendirilecek." diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız