SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitap Okuma Günleri

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin başlattığı kitap okuma günleri devam ediyor.
 
Yaklaşık 4 aydır devam eden programa 10 genç katılıyor ve her hafta okunan on kitap hakkında sunum yapılıyor. Bu süre zarfında şimdiye kadar 140 adet kitap okundu. Program hakkında bilgi veren Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren, kitapların aklın ilacı olduğunu, insan ufkunun açılmasında kitap okumanın en büyük etken olduğunu belirterek, yaptıkları bu okuma programının diğer gençleri teşvik etmesi temennisinde bulundu.
 
Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren gençler, insanların kelime hazinelerinin geniş olmasının kendini ifade etme noktasında çok büyük yararları olduğunu, bu çalışma ile sadece kitap okumadıklarını ayrıca dinlemeyi ve dinlediklerinden pay çıkarmayı da öğrendiklerini söylediler.
 
Programın okuma yazma ve anlatma becerisi kazandırdığını ileten gençler, bu projeye kendilerini dâhil eden ve kitapların seçiminde özen gösteren Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım ve Gençlik Meclisi Koordinatörü Alp Tekin Saran'a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız