SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitap Yardımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:21
Kitap Yardımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi ilçesi Karababa İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye ve aynı zamanda yaz tatilini iyi değerlendirmeleri ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını pekiştirmeleri adına okul kütüphanesine kitap yardımında bulunuldu. 

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, Gençlik Meclisi olarak iki yıl önce başlatmış oldukları “Bir Kalem Bir Silgi Bir Açacak” projesi kapsamında toplamış oldukları kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi okullara ulaştırdıklarını söyledi. Sosyal sorumluluk projelerine gençlik meclisi olarak büyük bir önem verdiklerini kaydeden Akyıldız, “Küçük bir çocuğun yüzünde ki mutluluğu görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir” dedi.

Gençlik Meclisi olarak bu tarz çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Akyıldız “ Bizlere destek olan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi ilçesi Karababa İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Olcay Ülger Gençlik Meclisi tarafından yapılan kitap yardımının çok anlamlı olduğunu söyleyerek, Gençlik Meclisi üyelerine ve Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız