SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitaplar Alt Sınıf Öğrencilerine

0
Güncellendi - 2017-10-15 21:43:30
Kitaplar Alt Sınıf Öğrencilerine
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde reçete yazma dersinden başarıyla geçen 4. sınıf öğrencileri ilaç rehberi kitaplarını 3. sınıf öğrencilerine hediye etti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, 2016 - 2017 eğitim döneminde İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığınca 3. sınıfta öğrenim gören tıp öğrencilerine 240 ilaç rehberi hediye edildiğini belirtti.

Öğrencilerin çalışmalarını tamamlamasının ardından, girdikleri sınavda başarılı olduğunu aktaran Yakıncı, sınavda başarılı olan öğrencilerin ilaç rehberlerini kendilerinden sonra gelen 3. sınıf öğrencilerine hediye ettiğini söyledi.

Tıp fakültesinde ilk kez böyle bir uygulama yaptıklarını belirten Yakıncı, "Bu uygulama üniversitede bir ilk, diğer üniversitelere de örnek olması gerekiyor. Uygulamanın birçok faydası olacağını düşünüyorum. Bu ve benzeri uygulamalar yoluyla öğrenciler arasındaki diyalog artacak, ihtiyacı olan öğrencilere küçük de olsa maddi katkı sağlanacak. Gereksiz harcamalardan kaçınılarak, millî ekonomiye az da olsa destek verileceğini ve bu sayede yardımlaşma bilincinin de gelişeceğini düşünüyorum." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatansever (6 yıl önce)
    Helal olsun bunu düşünen insanlara
    0
    0
    Yanıtla