SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kitaplar Dağıtıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bin 200 adet kitap tarım danışmanlarına teslim edildi."3 bin 500 köye 3 yüz 50 bin kitap projesi"  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Denizbank işbirliğiyle gerçekleşti. 
 
Kitapların teslimi için düzenlenen törende konuşma yapan  Malatya Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, "Bakanlığımız, çiftçilerimizin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla çok sayıda faaliyet yürütmektedir. Bu faaliyetlerin biri de "Tarımsal Yayımı Geliştirme" projesidir. Proje kapsamında Denizbank ile işbirliği protokolü düzenlenerek, 3 bin köye 3 yüz 50 bin adet kitap dağıtılması planlanmıştır. Geçtiğimiz yıllarda kampanya kapsamında 37 kitap seti köylerimizdeki tarım danışmanlarına teslim edilmiştir. Bu kampanya ile 12 kitap seti tarım danışmanlarımıza teslim edilmiştir. Bu kitaplar, tarım danışmanlarımızın istifadesine sunulduğu gibi çiftçilerimizde bu kitaplardan istifade edecektir" dedi. 
 
Üreticilerin sosyal hayatlarına da destek verdiklerini söyleyen  Denizbank Malatya Şube Müdürü Nihat Barut, " Tarıma verdiğimiz finansal desteğin yanı sıra üreticilerin sosyal hayatlarına da destek veriyoruz. Üretimin daha verimli yapılabilmesi için üreticilerin bilinçlendirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler, yenilikçi ürünlerimiz ve sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türk çiftçisinin gelişmesine, bilinçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz." dedi. Proje kapsamında, 12 tarım danışmanına 12 kitap seti teslim edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız