SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıyasıya Mücadele

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi'nde Geç Kızlar ve Yıldız Erkeklerde birbirinden zevkli ve çekişmeli müsabakalar oynandı.

Atatürk Spor Salonu'nda Yıldız Erkeklerde oynanan günün ilk müsabakasında Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü A Takımı ile Öz Dilek Belediye Spor karşı karşıya geldi.
Müsabakaya hızlı başlayan ve rakibine oyun şansı vermeyen Öz Dilek Belediye Spor birinci periyodu 30-6 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda üstünlüğü elden bırakmayan ve art arda basket bulan Öz Dilek Belediye Spor rakibine 36-3'lük üstünlük sağlarken, yarıyı da 66-9 önde kapattı. Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü A Takımı maçın üçüncü periyoduna iyi başlasa da; rakibine 17-14'lük skorla boyun eğdi. Müsabakanın dördüncü periyodun da ise Öz Dilek Belediye Spor şovu vardı. Alan savunmasıyla rakibine sayı attırmayan ve ataklarından eli boş dönmeyen Öz Dilek Belediye Spor rakibine 40-0'lık üstünlük sağladı. Müsabaka Öz Dilek Belediye Spor'un 123-23 üstünlüğüyle sona erdi.

Günün diğer müsabakasında ise, Malatya Belediye Spor A Takımı ile Bilim Koleji Spor karşı karşıya geldi. Rakibine oranla müsabakaya iyi başlayan Malatya Belediye Spor A Takımı ilk periyodu 25-5 önde kapattı. İkinci periyotta da hızını kesmeyen Malatya Belediye Spor 26 sayı üretirken, Bilim Koleji Spor 5 sayı bulabildi. Üçüncü periyotta da Malatya Belediye Spor A Takımı hızını kesmeyerek, 17-5'lik skorla rakibine üstünlük sağladı. Maçın son periyodunda da, 20 sayı üreten Malatya Belediye Spor A Takımı sahadan, 88-24 üstün ayrıldı.

Yıldız Erkeklerde günün en ilginç skorlarından biri ise, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü B Takımı ile Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü B Takımı arasında oynanan müsabakada yaşandı. Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü B Takımı müsabakada 82 sayı üretirken, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü B Takımı ise 14 sayı bulabildi. Müsabakanın birinci periyodu 3-16, ikinci periyodu 2-21, üçüncü periyodu 5-24, dördüncü periyodu ise 4-21 sona erdi.

Ligde diğer bir müsabakada ise Malatyaspor, Yıldızlarspor’u 72-41 yendi.

Genç kızlarda ise, Öz Dilek Belediye Spor, haftalardır sürdürdüğü güzel oyununa ve galibiyet serisine devam etti. Konak Güreş ve İhtisas Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Öz Dilek Belediye Spor, müsabakayı 68-53 kazandı. Müsabakanın birinci periyodu 15-12, ikinci periyodu 12-16, üçüncü periyodu 12-16, dördüncü periyodu ise, 19-24 sona erdi.

Genç kızlarda bir diğer müsabaka ise, Turgut Özal Anadolu Lisesi ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Müsabakayı 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü 51-35 kazanırken, birinci periyot 15-19, ikinci periyot 4-8, üçüncü periyot 10-12, dördüncü periyot ise 6-12 şeklinde oluştu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız