SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kıyı Şeridinin Haritası Yapılıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü'nün Malatya sınırları içerisindeki kıyı şeridinin haritası çıkartılması için çalışmalara başlandığı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Karakaya Baraj Gölü kenarının çarpık yapılaşmaya karşı koruma altına alınması için gereken kıyı haritasının çıkartılması çalışmalarının başladığını belirtti. Kazgan, "Karakaya Barajı kıyı kenar çizgisi oluşturulması için kurum bünyesinde kurulan bir teknik ekip tarafından halihazır harita yapım çalışmalarına başlanılmıştır. İlk aşamada 5 kilometrelik bir bölümün ölçümleri bitirilmiştir" dedi.

Karakaya Baraj Gölü Kıyı Haritası'nın çıkartılmasının kendisinin Malatya'ya gelmeden önceki bir hayali olduğunu kaydeden Kazgan, "Şu anda bir ekip kurma imkanı oldu.
Ekibimizi aşan alanlardaki ölçümler için ise dışarıdan hizmet satın alacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız