SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kıymetli Bir Müdürümüz"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindekilerle birlikte Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
 
"KIYMETLİ BİR MÜDÜRÜMÜZ"
 
Çok kıymetli bir müdürümüz Malatya'da göreve başlamıştır diyen Milletvekili Çalık," Müdürümüzün parlak sicili Malatya'da taçlanacak. Hem asayişin sağlanması açısından hem de emniyet mensuplarımızın görev yaptıkları alanların fiziki şartlarının daha iyi hale getirilmesi için çok önemli çalışmalar başlatmıştık. Bu çalışmalarımıza değerli müdürümüzle birlikte devam edeceğiz. Geçen yıl başlatmış olduğumuz Malatya İl Emniyet Müdürlüğü binasının inşaat onayının valiliğimiz tarafından imzalanmasından sonra yer hazır ve hemen yapımına başlanacak. Bu konuda gerekli tüm destek Malatya'ya verildi. Şuanda çevik kuvvet binasının da güçlendirilmesi çalışmaları devam ediyor. Kuluncak ilçe emniyet binamızın yapımı devam ediyor. Doğanyol ilçe emniyet binamız yapılıyor. Doğanşehir ilçe emniyet binamızın yapım çalışmaları devam ediyor. Darende ve Pütürge'de de güçlendirmeler yapılacak. İnşallah güçlü emniyet teşkilatımızın hizmet edeceği binalarında hem güçlendirilmesi hem de fiziki şartlarını iyileştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı. 
 
"HUZUR BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR"
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise  "Malatya çok huzurlu bir kent. Huzurun devamı adına yapılması gereken her türlü çalışma bizim önceliğimizdir. Sayın milletvekilimizin Malatya Emniyet Müdürlüğü işle ilgili detayları bu kadar sunabiliyor olması bizleri şaşırttı. Ben kendi adıma son derece onurlandım çünkü bana göre çok fazla detay biliyorlar. Emniyet Müdürlüğü'nün yerleşkesi adına çok güzel şeyler yapılmış. Malatya huzurlu bir kent ve bu huzurun devamı adına elbette yapılacak çok daha güzel şeyler var. Bunun için halkımızın ciddi anlamda desteğine ihtiyacımız var. Hepinizin malumu başta terör olmak üzere suç ve suçlulukla mücadelede vatandaşımızın devletin yanında yer almasında çok büyük önem var. Dolayısıyla vatandaşımızın bize katkılarını her zaman bekliyoruz. Bizim olaya anında süratle intikalimiz için ihbarların sağlıklı ve sürekli gelmesi gerekiyor. 155'e yapılacak ihbar konusunda vatandaşlarımızın ciddi çekinceleri var. Zannediyorlar ki ihbar yaptıklarında kimlikleri deşifre edilir. Bu doğru değil. Yapılacak olan ihbarlarda emniyet müdürü haricinde müracaatçıyla ilgili bilgi edinme yetkisi yoktur. Bunun kamuoyu ile paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız