SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kıymetli Çalışmaları İçin Teşekkür Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:04:50
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile MHP İl Başkanı Mehmet Erdem'i ziyaret etti.

CHP'de..

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İnönü Üniversitesi’nin Malatya’nın bir değeri olduğunu ifade etti.

Kiraz, Malatya’da siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin sahip çıkması gereken, çok önemli bir kurum olduğunu kaydederek, “Üniversitelerin özerk, bilimsel çalışma yapan ve bu anlamda özerk yapılarını koruması gereken, bilim üreten, çağdaş yaşam için önemli öneriler üreten ve toplumun bütün kesimleriyle, bütün katmanlarıyla iyi ilişkileri kurabilen bir yapıda olması gerekiyor. Bu anlamda bu ziyaretiniz çok önemli. Farklı siyasi partilere yapmış olduğunuz ziyaretleri çok önemsiyoruz. Üniversitenin hem siyasi partilerimiz hem de halkımızla işbirliği açısından bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesi’nin Malatya’nın önemli bir değeri olduğunu ve önemli işler yaptığını dile getiren Kiraz, “Bu işleri yaparken bizlerde üzerimize düşen bütün sorumluluğu yerine getirmeye her zaman hazırız. Üniversitenin gelişmesi noktasında elimizden gelen bir katkı, çaba olursa ne mutlu bize. Bu kapsamda değerli hocamızın üniversitemize rektör olmasından sonrada kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Üniversiteyi daha ileri bir noktaya taşıyacağınızdan da hiç şüphe duymuyoruz. Üniversitenin iyi bir noktaya taşınması aynı zamanda Malatya’nın da bütün anlamıyla daha iyi bir noktaya taşınması demektir” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise siyasi partileri ziyaret ettiklerini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin köklü, büyük, geleneği olan çok önemli bir patisi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkeye şimdiye kadar ki kıymetli çalışmaları hususunda Malatya CHP İl Başkanımız Enver Kiraz ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İnönü Üniversitesi’nin Malatya’nın güzide ve köklü bir kurumu olduğuna dikkat çeken Kızılay, “İnönü Üniversitesi 41 yılını tamamladı. İnönü Üniversitesi büyük bir kurum ve şehrimize değer katan, şehrimiz için öncülük yapıyor. Bizde bu dönem üniversitemizin başta eğitim olmak üzere bilimsel çalışmalar, araştırma çalışmaları, hizmet alanları, sanat, spor gibi üniversitemizin tüm alanlarında hem üniversitemize hem de şehrimize ve ülkemize en güzel şekilde hizmet vermek hedefindeyiz” dedi.

MHP'de..

Bu arada nönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay MHP İl Başkanı Mehmet Erdem’i de ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, beraberinde İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Mehmet Erdem’e iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, üniversitelerin şehirlere sosyal kültürel folklorik, sanayi gibi her türlü şeyin içinde olması gerektiğini kaydederek “Rektörümüz Ahmet Kızılay bu yönde olumlu bir tavır sergiliyor. Bu hususta rektörümüz ilk adımını attı. İnşallah üniversitemiz şehrimizi daha ileriye götürecektir. Ben kendilerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise MHP il Başkanlığına iadeyi ziyaret için geldiklerini söyleyerek, “Üniversitemiz şehrimizin incisi gerek üniversitemiz de gerek şehrimiz de huzurlu her alanda çok daha öteye gidecek önümüzde ki dönemde. Şehrimizdeki bütün kurumlarla birlikte en iyi çalışmaları yapmak hedefimiz. Biz bu dönemde bu çalışmalara başladık. Bir taraftan da görevi devir almamız hasebiyle bizi ziyaret gelen çok değerli kurum temsilcileri siyasi partilerimizin il başkanlarını diğer kurumların temsilcilerine de iadeyi ziyarete yaparak teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Ülkemizin önemli bir siyasi geleneğini temsil eden köklü bir kurum olan Milliyetçi Hareket Partisini Malatya il başkanlığını ziyaret ediyoruz. Ben kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

rektorchp

rektormhp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abuzer Toprak (7 yıl önce)
    Kültürümüz de iade-i ziyaret denilen bir güzellik vardır. Yapılan ziyaretlerin illa ki geri dönüşü olacaktır. Hem Rektör Bey'in çalışmadığını nereden biliyorsunuz? Hem çalışıyor hem de toplumumuzun tüm katmanları ile bütünleşiyor . Üniversitenin kalkınması sadece üniversite içinde gezinmek ile olmaz! Daha önceki rektör şehirden ve toplumun önemli kişilerinden kopuk diye eleştirilmiyor muydu? Eleştirmiş olmak için eleştirme alışkanlığı önemli bir hastalık olsa gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Rektor yanlış yolda
    0
    0
    Yanıtla
  • Tavsiyeler (7 yıl önce)
    Sayın hocam yeter bu kadar ziyaret. Üniversite ile ilgilenin.Türkiye sıralamasında sonlarda olan üniversiteyi çalışma larnzla üst sıralara taşıyın.yalnız yr.doç. danışmanınızn aklına uymayın.hatta yanınzda dahi gezdirmeyin..sayın hocam sizden bişeyler yapmanızı bekliyoruz.ama siz hala geziyosunuz.
    0
    0
    Yanıtla