SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kıytırık Bir Asker Çıkmış.."!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP Arapgir ilçe danışma toplantısına Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir ilçe başkanı Mehmet Tümer, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AKP Arapgir koordinatörü Orhan Barman, il yönetim kurulu üyesi Şahin Uslu, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Şahin hükümet kurma çalışmalarında muhalefet partilerinin tutumunu eleştirerek Abdulhamid döneminde de Abdulhamid'e yöneltilen suçlamaların, iftiraların bu dönemde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapıldığını dile getirerek "tellaklar değişse de hamamcı da değişmedi,aktörler de değişmedi" diye konuştu.

Konuşmasında bütün engellemelere,iftiralara,karalama kampanyalarına rağmen AKP'nin kararlı yürüyüşüne devam edeceğini söyleyen Milletvekili Şahin şunları ifade etti:

"Hep aynı şeyleri söylediler. Ancak bağıran,çağıranlar farklıydı.Bugün AK Partiye, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, onun ekibine uzatılan dile bakın,söylenen sözlere bakın Sultan Abdulhamid han'a söylenen sözlerle aynı,Menderes'e söylenenler aynı,Özal'a söylenenler aynı.Kabullenemiyorlardı.Rahmetli Özal'ı hatırlayın.Kıytırık bir asker çıkmış diyorduki ben alışamadım.Sen kimsin.Sen bu ülkede milletin verdiği vergiyle maaşını alan bir memursun.Bu ülkenin Cumhurbaşkanına ,Özal'a alışamadım dedi.Özal ne dedi. Alışırsın, alışırsın. Ve alıştılar ama sindiremediler.Şu anda da milletin gür sesi çıktığı süre içerisinde alışamayan zevat çok olacak.Tıpkı Kılıçdaroğlu gibi,Gürsel Tekin gibi onlara benzeyen piyonlar, alışamayanlar,sindiremeyenler olacaktır.Biz bütün bu hazımsızlıklara rağmen kararlı yürüyüşümüze devam edeceğiz Allah'ın izniyle."

İlçe danışma toplantısı sonrası Şahin ve beraberindeki heyet Arapgir Belediye başkanı Haluk Cömertoğlu'nu da makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız