SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Kardeşler Kavga Edince

A- A+ PAYLAŞ

Ablası ile tartışan genç kız jiletle kendisine zarar verdi. Buna üzülen ablası da fazla miktarda ilaç yutarak intihara kalkıştı.

ABLA-KARDEŞ TARTIŞMASI..
Çukurdere Mahallesi Koyunoğlu Caddesi’nde de 16 yaşındaki S.G. adlı kız, ablası ile tartıştıktan sonra, jilet ile kolunu kesmeye kalkışarak kendisine zarar verdi ve ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. 26 yaşındaki S.G. adlı bayan da, aralarında çıkan tartışma sonucu kardeşinin kendisini jiletle yaralamasına üzüldü ve ilaç içerek intihara kalkıştı.

DİĞER OLAYLAR..
Akpınar Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki M.G. adlı kadın, fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. M.G., evinde otururken “olmadık bir sebepten” dolayı sinirlendiğini ve intihara kalkıştığını, sonra durumu kötüleşince Devlet Hastanesi’ne gittiğini söyledi.

Büyük Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki Ç.E.D. adlı kız da, ağabeyi ile tartıştıktan sonra, babasına ait kalp ilaçlarından 15 tane yutarak intihara kalkıştı ve özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Akpınar’da oturan 28 yaşındaki R.Y. adlı şahıs da, evde iken bir anlık bunalım sonucu fazla miktarda hap yuttu ve intihara kalkıştı. Şahıs polise verdiği ifadede gözünü hastanede açtığını, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

Yavuz Selim Mahallesi’nde 26 yaşındaki K.S. adlı şahıs, gece yarısı 01.00 sıralarında fazla miktarda hap yutarak intihar etmek istedi ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zafer Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki N.T. adlı kadın, eşi ile olan sorunları nedeniyle hap yutarak intihara kalkıştı ve komşuları tarafından hastaneye getirildi.

Çukurdere Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki S.G. adlı bayan, aralarında çıkan tartışma sonucu kardeşinin kendisini jiletle yaralamasına üzüldü ve ilaç içerek intihara kalkıştı.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 29 yaşındaki Z.S. adlı kadın, 23.20 sıralarında yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirildi. Genç kadın, bir anlık bunalım sonucu jiletle sol bileğine 3 kesik attığını söyledi.

Cevherizade Mahallesi’nde 47 yaşındaki H.G. adlı kadın, 02.00 sıralarında fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. Ailevi nedenlerle bunalımda olduğu belirtilen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Darende ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde de 25 yaşındaki G.Ö. adlı şahıs, fazla ilaç içince zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı. Şahıs, bir anlık sıkıntı nedeniyle 5 adet başağrısı hapı yuttuğunu, daha sonra halsiz hissedince durumu eşine anlattığını ve hastaneye gittiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız