SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Kardeşlere Hazin Tören

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşire Serpil Kürüm Kaya için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Kazada hayatını kaybeden hemşire Serpil Kaya ile kardeşi Saime Bulut'un cenazeleri Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek burada tören düzenlendi. Törene hastane başhekimi Doç. Dr. Ahmet Kizirgil ile çok sayıda doktor ve çalışma arkadaşı katıldı. Törende gözyaşları sel olup akarken Başhekim Doç. Dr. Ahmet Kizirgil, Serpil Kürüm Kaya'nın çok çalışkan ve görevini layıkı ile yerine getiren bir sağlık personeli olduğunu söyledi. Kaya'nın yakın arkadaşı Gülten Demirdağ de, Serpil hemşirenin
düğüne gideceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İzne ayrılırken başhemşire ile veda ederek ayrıldı. Sanki ölüm içine doğmuştu. Bu son üç gün çok mutluydu. O kadar güleryüzlüydü ki, anlatamam" dedi.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen tören sırasında ölen Serpil Kürüm Kaya ile kardeşi Saime Bulut'un annesi Zeynep Kürüm ise, "Nasıl dayanırım bu acıya, çocuklarına ne diyeceğim. Allah'ım sabır ver" diye konuştu.

Yapılan tören sonrası cenazeler Baskil ilçesine bağlı Koçyolu köyünde defnedildi.

Malatya'nın çiftlik köyü yakınlarında yoldan çıkan otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklenerek dereye uçması sonucunda meydana gelen kazada Saime Bulut ve Serpil Kürüm Kaya hayatını kaybetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız