SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Öğrenci Yurdunda Yangın

0
Güncellendi - 2019-06-26 17:57:35
Kız Öğrenci Yurdunda Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde bir öğrenci yurdunun kalorifer dairesinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Zaviye Mahallesi'ndeki kız öğrenci yurdunun kalorifer dairesinden duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

Darende Belediyesi itfaiye ekipleri, elektrik hattını keserek oksijen tüpüyle girdikleri kalorifer dairesindeki yangını söndürdü.

Yangının elektrik kablolarından kaynaklandığını ve yurtta kimsenin olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DOĞANŞEHİR'DE AMBAR YANGINI..

Bu arada,  Doğanşehir ilçesinde bir evin ambarında çıkan yangında hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Doğu Mahallesi'nde Hüseyin Alpdoğan'a ait evin ambarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Yangında ambardaki tütün ve odunlar zarar gördü.

Yangın sırasında sinir krizi geçiren vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, olay yerinde incelemelerde bulunarak, ambar sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

AA

FOTO: Darende'deki yangın

FOTO: Doğanşehir'deki yangın

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız