SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Öğrenci Okulda Saldırıya Uğradı!.

0
Güncellendi - 2016-03-02 02:54:37
Kız Öğrenci Okulda Saldırıya Uğradı!.
A- A+ PAYLAŞ

20 Mayıs Turgut Özal Vakfı Anadolu Teknik Lisesi’nde okuyan Z.D isimli (16) kız öğrencinin, arkadaşlık teklifini reddettiği, bir başka okulun öğrencisi olan M.S 'nin arkadaşı O.K’nin saldırısına uğradığı bildirildi.  Darp edilen Z.D Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gidip şikayetçi oldu.  Karakoldan sonra hastaneye götürülen Z.D’ye ‘iki günlük darp raporu’ verildiği öğrenildi.

İddiaya göre, olay  20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Teknik Lisesi içinde yaşandı. Başka bir lisede okuduğu öğrenilen O.K isimli öğrenci,  Z.D isimli kız öğrencinin yanına gelerek  ‘ Benim arkadaşım M. S’nın arkadaşlık teklifini nasıl kabul etmezsin’ diyerek kız öğrenciye saldırdı. Öğrenciyi darp eden O.K, okul idaresinin çağırdığı polislerce ifadesini almak üzere gözaltına alındı.  O.K, polis tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, saldırıya uğrayan Z. D, Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.  Polisler tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülen Z.D’ye  2 günlük  rapor verildi.

Bu arada saldırının okul içinde gerçekleşmesi, okullardaki güvenlik önlemlerinin ne derece yeterli olduğu ve öğrencilerin can güvenliği ile ilgili soruları bir kez daha gündeme getirdi ve tepkilere yolaçtı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü ve okul idarecilerinin, güvenlik önlemlerini daha sıkı tutmaları gerektiğini belirten veliler, "Bir kız öğrencinin, okul içerisinde, devletin sorumluluğunda iken saldırıya uğraması, aynı zamanda onlara da yapılmış bir saldırıdır. Okulların güvenliğinin yetersiz olduğu, isteyenin elini kolunu sallaya sallaya girip, istediği saldırıyı gerçekleştirebileceği bu saldırıyla ortaya çıkmıştır. Yetkili makamlardan duyarlılık bekliyoruz." diye konuştular.

Foto: Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız