SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Takımına AFDK Şoku

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:58
Kız Takımına AFDK Şoku
A- A+ PAYLAŞ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor maçında, 'talimatlara aykırı harekette bulunulması' gerekçesiyle, maçın hakeminden ek rapor istenmesine karar verdi.

AFDK, 78 sayılı toplantısında almış olduğu karar neticesinde, Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup'ta 4 Mart'ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor arasında oynanan karşılaşmada, Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün 'talimatlara aykırı harekette bulunduğuna' hükmetti. Alınan karar gereği, maçın hakemi Kürşat Duyu'dan ek rapor istenmesine karar verildiği açıklandı.

AFDK tarafından yapılan açıklamada, "Malatya Bayanlar Spor Klb. hakkında; 04.03.2015 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor - Kahramanmaraş Anadolu Gnç. Spor Kadınlar 3.Ligi müsabakasında talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni ile hakemden ek rapor istenerek dosyanın incelemeye alınmasına karar verilmiştir" denildi. 

-İki sporcu hakkında da ek rapor istendi-

AFDK, Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün sporcuları Kumsal Çolak ve Seda Nur Ünal hakkında da maçın hakeminden ek rapor istenmesine karar verdi.

AFDK tarafından yapılan açıklamada, "Kumsal ÇOLAK (Malatya Bayanlar Spor Klb. Fut.) hakkında; 04.03.2015 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor - Kahramanmaraş Anadolu Gnç. Spor Kadınlar 3.Ligi müsabakasında talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni ile hakemden ek rapor istenerek dosyanın incelemeye alınmasına, (05.03.2015 Tedbirli), Seda Nur Ünal (Malatya Bayanlar Spor Klb. Yön.) hakkında; 04.03.2015 tarihinde oynanan Malatya Bayanlar Spor - Kahramanmaraş Anadolu Gnç. Spor Kadınlar 3.Ligi müsabakasında talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni ile hakemden ek rapor istenerek dosyanın incelemeye alınmasına, (05.03.2015 Tedbirli) karar verilmiştir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız