SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kızgınlığım Yanlış Anlaşıldı''

A- A+ PAYLAŞ

Son günlerde, "Malatyaspor ile Futbol Federasyonu arasındaki buzlar eriyor mu?" dedirten bazı olaylar yaşandığı belirtiliyor.. Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, geçen Çarşamba günü Haluk Ulusoy’un davetlisi olarak İzmir’e giderek Türkiye-Çek Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık maçını izledi... Başkan Tanrıverdi burada kulüpten ihracını istediği Metehan Berktaş ile de barışarak uzun süre sohbet etti... Başkan Hikmet Tanrıverdi, MalatyaHaber.com’a, Futbol Federasyonu ile Metehan Berktaş konusunda önemli açıklamalar yaptı...Tanrıverdi; “ Benim Haluk Ulusoy’la olan dostluğumu herkes bilir, seçimlerde ortak alınan kararlar vardı bizde ona uyduk... Seçimden sonra yaşanan olaylar ve açıklamalar bazı kesimler tarafından yanlış algılandı... Metehan Berktaş benimde yönetimdeki arkadaşlarımızın da sevdiği bir kardeşimiz. Aramızda hiç bir husumet olamaz.. Benim kendisine kızdığım nokta Kulüp olarak aldığımız ortak kararın karşısında kendisinin bireysel bir davranış içine girip beni ve kulübü zor durumda bırakmasıydı...Ama bu kızgınlığım kamuoyunda yanlış anlaşıldı adeta bir “kan davası” gibi bir hale sokuldu...Metehan’ın Malatya’ya ve Malatyaspor’a olan sevgisini kimse tartışamaz...Ben eminimki Metehan Berktaş, Malatyapor’un hakkını Futbol Federasyonu’nda sonuna kadar koruyacak ve savunacaktır...”

Herşey, Futbol Federasyonu Başkanlık seçiminde Malatyaspor’un Ayhan Bermek’i desteklemesiyle başladı... Haluk Ulusoy ile dostluğunun bilinmesine karşın Başkan Hikmet Tanrıverdi Kulüpler Birliği’nin aldığı karara uymak zorunda kaldı... Ancak, seçimlerde Malatyaspor Başkan Yardımcılarından Metehan Berktaş’ın “Bermek’i destekleme” kararına karşın Haluk Ulusoy'un listesinden Yönetim Kurulu'na seçilmesi Başkan Hikmet Tanrıverdi’yi zor durumda bırakmıştı... Metehan Berktaş’ın bu tavrı karşısında Malatyaspor Kulübü, "kulübün şeref ve haysiyeti ile oynamakla" suçladığı Berktaş’ın, kulüpten ihracını kararlaştırmıştı... İşte bu karar Malatyaspor ile yeni Futbol Federasyonu yönetimi arasında "gizli" gerginliğe neden olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız