SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızı İçin Bakana Teşekkür Etti

A- A+ PAYLAŞ
CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Mevlüt Aslanoğlu, 16 aydır Chicago'da tedavi gören kızına Chicago başkonsolosunun gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Aslanoğlu'nun kızına sıhhat dileyen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bakanlık mensuplarının övgü almasının kendilerine gurur verdiğini belirterek bu teşekkürü başkonsolosa ileteceğini söyledi
 
İki dönem Malatya'dan milletvekilliği yaptıktan sonra Haziran seçimlerinde İstanbul'dan seçilen Mevlüt Aslanoğlu, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken vizelerle ilgili sorunlara dikkat çekti. "Bazı ülkelere demokrasi dersi verip demokrasi inanç özgürlüğü aramanız doğal ama, bunu yaptığınız ülkeler aynı duyarlılığı bize gösteriyor mu" diye soran Aslanoğlu, "ABD'ye gittiğimde iliğime kadar soyuluyorsam, siz hala onlar gelince kırmızı halılarla karşılıyorsanız bu karşılıklılık ilkelerine aykırıdır. Bunu 9. kez konuşuyorum. Adam gibi gireyim. O zaman kırmızı pasaport vermeyin, ABD'ye giderken. Hiçbir işe yaramıyor" dedi. 
 
Kızının 16 aydır Chicago'da tedavi olduğunu anlatan Aslanoğlu, Chicago başkonsolosunun eşiyle birlikte sürekli ilgilenerek, sevgiyle ziyarette bulunduklarını belirterek başkonsolosa Davutoğlu nezdinde teşekkür etti. Aslanoğlu'nun kızına sıhhat-sağlık dileyen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bakanlık mensuplarının övgü almasının kendilerine gurur verdiğini belirterek bu teşekkürü başkonsolosa ileteceğini söyledi. 
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız