SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kızılay Hepimizin Ortak Paydası"

0
Güncellendi - 2019-07-02 04:14:56
A- A+ PAYLAŞ

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, bir süre istişarede bulundu. Başkan Güder, “Kızılay hepimizin ortak paydası ve hepimizin sahiplenmesi gereken bir kurum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek istişarede bulunan Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Başkan Güder’e hem nezaket ziyaretinde bulunduğunu, hem de Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla ziyarette bulunduğunu söyledi. Soylu, “Osman Başkanımızı daha önceki dönemlerden de tanıyoruz. Kızılay olarak çok güzel ilişkiler kurduk. Tüm yaptığımız etkinliklerde, mekan hizmetlerinde her zaman yanımızda oldu. Ben bu göreve gelmesi dolayısıyla şahsım, yönetim kurulum ve tüm Kızılay ailesi olarak hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcı olsun” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Kızılay’ın önemine dikkat çekerek, “Televizyonları açtığımızda, dünyanın neresinde bir sorun, bir sıkıntı varsa, hemen Kızılay’ın bayrağının orada dalgalandığını görüyoruz. Bundan iftihar ediyoruz çalışmalarından dolayı. Özellikle yardıma muhtaç olan insanların elinden tutmak ve onların sıkıntılarını gidermek çok önemli ve ulvi bir görev. Yüce Rabbimiz de şöyle buyuruyor; 'Siz bir kulumun, bir insanın sıkıntısını giderirseniz, ben de sizin sıkıntınızı gideririm' Tam bu ayete mazhar olmak çok önemli bir kazanım olarak değerlendiriyorum. Tüm dünya üzerinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Kızılay Başkanımız Kerem beye, Malatyalı hemşerimize ve onun şahsında Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bugün Türkiye dim dik ayakta ise, fakir fukaranın, garip gurabanın ve muhtaç olan insanların duası sayesindedir. Kızılay’ımız gerek ülke içerisinde, gerek ülke dışında, bu faaliyetini en üst seviyede yürütmektedir. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kızılay hepimizin ortak paydası ve hepimizin sahiplenmesi gereken bir kurum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız