SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kızılay Millet Olduğumuzu Hatırlatan Bir Kurum.."

0
Güncellendi - 2016-02-20 22:40:24
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılayı Bölge Toplantısı Malatya’da yapıldı. Doğu Anadolu şube başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıya Türk Kızılayı Başkanvekili Kerem Kınık ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bir otelde gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın, şube çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Göreve geldikleri 2014 yılından bu yana yapılan yardımlarla ilgili detaylı bilgiler sunan Yalçın, Kızılaya bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerem Kınık, güçlü Türkiye, güçlü Kızılay sloganını hatırlatarak Türk milletinin ve kuruluşlarının gücünü tarihten aldığını ifade etti. Türk Kızılayı’nın tarihinin çok eskilere dayandığını belirten Kınık, şunları söyledi:

Panoo01“Çok az kurumlar, değerler vardır ki onlara baktığınızda hiçbir şüphe duymadan, hiçbir tartışmaya mahal vermeden sizin size millet olduğunuzu hatırlatır. Kızılay da bu kurumlardan birisidir. Dün ve şimdiki sürece kadar bu topraklarda, bu toprakları muhafaza etmek için kanını akıtmış olan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimiz, devletimiz büyüktür. Her zaman bu toprağa kanını akıtanların aileleri 'Vatan sağ olsun' der. Böyle bir medeniyetin çocuklarıyız" dedi.

Toplantıda ayrıca Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği tarafından Kızılay’a plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız