SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ve Rektör Kızılay'dan MÜSİAD'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-02-16 04:23:21
Vali ve Rektör Kızılay'dan MÜSİAD'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığının Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Muharrem Poyraz ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş yeni yönetimi tebrik ederek başladığı konuşmasında:“Bugün Muharrem Bey’in Müsiad’a seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun demek amacıyla ziyarette bulunuyorum.

Kamu kurumları olarak, Sivil Toplum Kuruluşları olarak temel amacımız Malatya’yı kalkındırmak, Malatya insanının yüzünü güldürebilecek çalışmalara ve projelere imza atmak. Halkımızın ekonomik bakımdan refah içerisinde bulunması, yaşadığı sosyal problemlere de zamanında çareler bulunması insanımızı çok daha mutlu edecektir. MÜSİAD gibi değerli bir iş adamları derneğimizin Malatya’da yapmış olduğu yatırımlar çok önemlidir. Biz her zaman iş dünyasının yanında olmaya çalışıyoruz. İnsanlara istihdam sağlama da toplumun refahını arttırmada Müsiad’a üye iş adamlarımızın da çok önemli rolü var. Birlikte, el ele iş dünyamızın önünü açmak, Malatya’ya daha iyi ve nitelikli yatırımlar çekmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde Malatya’nın kendisine layık çok daha güzel yatırımlar alacağına yürekten inanıyoruz. Bu potansiyel Malatya’da ve Malatya insanında var. Malatya insanı en güzel şekilde yaşamayı hak ediyor.

Tekrar bu yeni görevin hayırlı olmasını ve birlikte çalışma dileklerimi kendilerine iletiyorum. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

REKTÖR VE EKİBİNİN ZİYARETİ

Bu arada, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, MÜSİAD Malatya Şubesini ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlhan Erdem ile birlikte MÜSİAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Poyraz, şehrin gelişmesinde önemli katkıları olan İnönü Üniversitesine kurumsal olarak her zaman destek vereceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a teşekkür etti.

Yönetime geldiği günden buyana üniversite-sanayi işbirliğine önem verdiklerini belirten ve bu birlikteliğin sürekli olması gerektiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Kızılay, MÜSİAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimine başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kızılay, MÜSİAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Poyraz’a ziyaret anısına İnönü Üniversitesi yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

Bülten

Vali MÜSİAD'da

Rektör'ün MÜSİAD ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hamza (5 yıl önce)
    "ilimizde güvenlik sıķıntısı var "diyor, Selehattin Gürkan bey...Biraz kulak kabartsanız size zahmet Vali bey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    MÜSİAD’la ilgilendiği kadar hastaneyle ilgilense ya hastalar mağdur
    0
    0
    Yanıtla
  • Akis (5 yıl önce)
    Barıştırıldınızmı?
    0
    0
    Yanıtla