SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'da Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:39:45
Kızılay'da Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Kızılay Malatya Şubesi’nin genel kurulu Kızılay binasında gerçekleştirildi. Dr. Hasan Hüseyin Şener’in (soldaki) divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan Dr. Ali Yalçın (sağdaki) görevi bırakırken, yerine Av. Umut Yalçın (ortadaki) başkanlığındaki yönetim getirildi.

Kızılay Malatya Şubesi eski başkanı Dr. Ali Yalçın, “Hizmetlerini dünyanın neresi olursa olsun, hiçbir ulus, din, dil, ırk gibi unsurları ayırt etmeksizin, herkes, bazen Pakistan örneğinde olduğu gibi bölgenin yerel yönetimlerinden önce afet bölgelerine ulaşan bir kurumdur. Kızılay. Gerek afetlerde ve gerekse de savaş bölgelerinde üzerine düşeni en iyi şekilde yapmıştır. Türk Kızılay’ı hayırda yarışılacak en güzel kurumdur. Bizlerde kendi gücümüz nispetinde bu hayırlara zerre oranında da olsa katkı vermek istiyoruz” dedi.

Divan Dr. Hasan Hüseyin Şener, kendisinin Malatyaspor’un yönetiminde bulunduğu dönem, Kızılay Malatya Şubesi’nin eski durumunu yakından bildiğini söyleyerek, Kızılay Malatya Şubesi’nin şuanda projeleriyle ve çalışmalarıyla önemli bir noktaya geldiğini ifade etti.

Dr. Şener, “Bu işleri fedakarlık işleridir. Cemiyetçi insanın, fedakarlığa alışan insanın çok özür dilerim, parası puldur, eşide duldur. Nakit ve vakitin hesabını yapan, fedakarlıkta yapamaz, kahramanlıkta yapamaz. Bizim kahramanlıkta bir gözümüz yoktur. Türk Kızılay bugün 145 yıllık bir kurumumuzdur. Kızılay, Türkiye’de en eski nadir kurumlardan birisidir. Çocuklarımıza sürdürülebilir, vadesi uzun ve gelecek nesillere yönelik bir kurum bırakmak durumundayız. Bu tür kurumlara siyaseti yaklaştırmayalım” diye konuştu.

Yapılan seçimde Av. Umut Yalçın başkanlığındaki Kızılay Malatya Şubesi’nin yönetim Kurulu’na Vehbi Aluçlu, Hasan Göğüs, Osman Korkut, Mehmet Çığrık, Erdal Uslu, Rahime Akar, Deniz Akdeniz Topçu, Gazal Karalı, Ramazan Soylu ve İbrahim Gür seçildi. Şube denetçiliğine Ali Yıldırım, Genel Merkez Kurulu Asil Delegeliğine Dr. Ali Yalçın seçildiler.

Kızılay Malatya Şubesi’nin yeni başkanı Umut Yalçın, “Yapacağımız tek şey, ne mutluki bize sadece koşmakta olan Kızılay’ın Malatya’da ve bölgede hızını düşürmeden biraz daha ileriye taşımak olacaktır. Bunu tek başına yapma imkanı yok. Ekip çalışmasıyla bugüne kadar nasıl gelindiyse, bundan sonrada ekip çalışmasıyla katkı sağlayacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız