SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'da Kınık Görevinin Başında

0
Güncellendi - 2018-12-19 05:33:17
Kızılay'da Kınık Görevinin Başında
A- A+ PAYLAŞ

Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kızılay’a tüm yargılama süreçleri bitinceye kadar fiilen bir kayyum heyetinin gelmesinin hukuken mümkün olmadığı kararını verdi. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Ankara 9.Sulh Hukuk Mahkemesinin Kızılay için kayyum kararını düzelttiğini açıkladı.

Malatyalı olan Dr. Kerem Kınık'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

Ankara 9.Sulh Hukuk Mahkemesi hatalı Kayyum kararını düzeltti, böylece telafisi mümkün olmayan bir hatadan dönülmüş oldu.

Bu süreçte Kızılayın yanında duran, bize güvenen ve destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

İyiler kazanacak!"

Ankara 9.Sulh Hukuk Mahkemesi hatalı Kayyum kararını düzeltti, böylece telafisi mümkün olmayan bir hatadan dönülmüş oldu.

Bu süreçte Kızılayın yanında duran, bize güvenen ve destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

İyiler kazanacak!"

Kızılay'dan açıklama

Dernekten yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Ankara 9 Sulh Hukuk Mahkemesi 2017-1906 esas-2018-2128 karar sayılı gerekçeli kararında dernek yönetiminin herhangi bir suiistimalinin ve görevi kötüye kullanma iddiasının bulunmadığını vurgulayarak, hali hazırda Kızılay Yönetiminin görevinin başında olduğunun altını çizmiştir.

Kızılay Hukuk Müşavirliğinin gerekçeli karardaki tedbire itirazını haklı görerek ek kararla düzelten mahkeme verilen kararın olağanüstü genel kurul yapılmasına yönelik olduğunu Kızılay Yönetiminin görevinin başında olduğunu ifade etmiş, tereddütleri gidererek telafisi mümkün olmayan zararların önüne geçme adına, Olağanüstü Kongre için üç kişinin görevlendirilmesini tüm yargılama süreçleri kesinleşinceye kadar ertelemiştir.

Verilen karar ile Kızılay’a tüm yargılama süreçleri bitinceye kadar fiilen bir kayyum heyetinin gelmesi hukuken mümkün değildir. Kızılay’ın üst mahkeme nezdinde kararın esastan düzeltilmesine yönelik itiraz süreci devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız