SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'dan 1 TIR Yardım

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:35
Kızılay'dan 1 TIR Yardım
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’ye sığınan Suriye’lilere Kızılay Malatya Şubesi aracılığı ile 1 tır yardım gönderildi. 

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, “Ortadoğu’nun hepimizin gözü önünde kanayan yarasına Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile birlikte el atan Türk Kızılayı’nı aracı kılarak yardım elini uzatan iş adamı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kan ve gözyaşından, zulümden kaçan bu insanlara ilk günden itibaren kollarını açan Türkiye ve Türk Kızılayı’na sağlanan bu destek Malatya’lıların her daim mazlumun yanında yer aldığının da en büyük göstergelerindendir dedi.

Yapılan bu yardımın bir damla suya muhtaç, bir kaşık sıcak yemeğe hasret zulüm altındaki insanların hayata tutunabilmesi adına çok önemli bir yardım olduğunu kaydeden Yalçın, "Bu yardım ve tutumları dolayısı ile Alaça kardeşlere teşekkürü Malatya ve Türk Kızılayı olarak borç bilirim. Kendilerini bu ince tutumları için kutluyor hayırlarının Yüce Allah tarafından kabul olunmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın’ın konuşmalarının ardından yardım TIR’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay kampına doğru yola çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız