SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'dan Gıda Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:39
Kızılay'dan Gıda Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen heyelan sebebi ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığınca evlerine giremeyen 13 aileye gıda yardımı yapıldı. 

Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen heyelan sonrasında boşaltılan 13 evde yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın, amaçlarının afetzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak olduğunu söyledi. Yalçın, “Her aileye bir gıda paketi hazırladık. İçerisinde kuru gıdaların yer aldığı paket ile kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Kızılay olarak, vatandaşların her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Umut Yalçın, “Burada bulunmamamızın asıl amacı, Türk Kızılayı ve Malatya Şubesi olarak onlara nasıl yardımda bulunabiliriz, nasıl destek olabiliriz amacıyla yaptığımız bir ziyaretti. Eli boş gelmek istemedik. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve AFAD yetkililerinden de bilgi aldık. Burada yetkililer tarafından tüm önlemlerin alındığını ve ihtiyaçların giderildiğini görmek bizleri memnun etti. Heyelan sonrasında ailelerin yaşadığı sıkıntıların önüne geçebilmek amacı ile AFAD Müdürümüz Hamza Demiralp ile birlikte hareket ederek, şube imkanları ile hazırladığımız ihtiyaç malzemesi ve gıda paketlerimizi heyelan bölgesine getirdik. Kızılay olarak tüm yaraları sarmaya devam edeceğiz. Kendilerine Türk Kızılayı adına ve kendim adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Kızılay ekiplerince getirilen gıda kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız