SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'dan Gıda Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:08
Kızılay'dan Gıda Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılay Malatya Şubesi ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.Türk Kızılayı Malatya Şubesi 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da yardımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılında yapmış olduğu yardımlarla ihtiyaç sahiplerini her zaman yanında olduğunu gösteren Kızılay Malatya Şubesi 2015 yılının başlarında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Gıda Paketlerinin dağıtımında görev alan Malatya Kızılay Şubesi Üyemiz Eczacı Ferhat Sevil “bizler bu yolda birer vesileyiz. Bizlere güvenen ve bağışta bulunan hayırseverlerin hayırlarını en iyi ve en doğru şekilde yerine ulaştırmak bizim asli görevimizdir. Bir ihtiyaç sahibinin bir gecede olsa huzurlu uyuması bizim en mutlu anımız demektir" dedi.

2015 yılı yardımlarına gıda kolisi ile başlayan Malatya Kızılay Şubesi Başkanı Avukat Umut Yalçın, “Kızılaycılık bir bayrak yarışına benzer bayrağı devralan o bayrağı en ileriye taşımak ister ekibimizle beraber biz bu bayrağı elimizden geldiğince en ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu gün gıda kolisi yardımı yarın başka bir yardım ile inşallah ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye ve onların bu hayat savaşında yalnız kalmadıklarını her an yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeye devam edeceğiz. Bize bu imkanı sağlayan, sonsuz güvenle bizi destekleyen bağışçılarımıza şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız