SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'dan Uçurtma Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:49
Kızılay'dan Uçurtma Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

 Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “2013-2014 Eğitim ve öğretim yılının başında çocuklara Kitap ve Afet takvimi dağıtımıyla insancıllık ve yardım konusunda Kızılay’ ı anlatan Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi, ayrıca bu yıl içinde bin 355 ilköğretim öğrencisine de okumayı seninle öğrendim kampanyası ile kitap seti dağıtmıştır.

Bununla yetinmeyen Kızılay Malatya Şube Başkanlığı Şube Yönetim Kurulu üyemiz Dr. Deniz Akdeniz Topçu’nun öncülüğünde bu yıl ilk olarak yıl sonu etkinliklerinde de çocukların yanında olmuş ve her geçen yıl büyüyerek devam ettireceğimiz Türk Kızılay’ı Malatya şube başkanlığı uçurtma şenliğinin başlangıcını gerçekleştirmiştir.

Cumhuriyet İlkokulu 1-F Sınıfının düzenlediği yılsonu etkinliğinde tüm çocuklara Türk Kızılay’ının logosunun bulunduğu uçurtmalar dağıtılarak, tüm çocuklara uçurtma uçurtmanın heyecanını yaşatan Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi yine bir sosyal etkinliğe daha imzasını atmış oldu” ifadeleri kullanıldı.

“Sadece çocukların değil, öğretmenlerin ve velilerin de katıldığı programda çocuklarla birlikte veliler, ‘Çocukluğumuzdan bu yana daha önce bizim de hiç uçurtmamız olmamıştı, sayenizde bizimde artık çocuklarımızla uçurduğumuz bir uçurtmamız oldu ve çocuklarla birlikte bu heyecanı yaşamış olduk’ diyerek Türk Kızılay’ına teşekkürlerini ve minnetlerini dile getirdiler.

Bu kapsamda etkinliğe katılan çocuklara ve velilere Türk Kızılayı’nın önemi ve gerçekleştirdiği faaliyetler anlatılmış ve küçük kitapçıklar dağıtılarak çocukların Kızılay’ı tanıma ve anlamaları için yardımcı olunmuştur” denilen açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi.

“Bu şenliğimiz çerçevesinde yanımızda olan tüm Kızılay dostlarına sevgilerimizi iletiyor önümüzdeki yıllarda daha da büyüyecek olan şenliklerimizde herkesi yanımızda görmek istediğimizi buradan duyuruyoruz. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız