SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'ın Kan Alma Hizmeti Hemen Yanınızda

A- A+ PAYLAŞ

Kızılay, Malatya'da "Kan ver hayat kurtar" adıyla kan bağışı kampanyası başlattı.

Kızılay Malatya Kan Merkezi Müdürü Doktor Serdar Ucuz, ayda bin ünite kan toplamayı hedeflediklerini belirterek, "Malatya'nın ihtiyacı da ayda bin ünite civarındadır. Bu ay 570 ünite kan topladık. Ay sonuna kadar bin ünite civarında kan toplayabilirsek, kendimizi başarılı ve mutlu sayacağız" dedi.

Sağlık için kan verilmesini de tavsiye eden Doktor Serdar Ucuz, "Malatya'da geçtiğimiz günlerde Kızılay Kan Merkezi'nin hizmete girmesiyle, kan kampanyası başlattık. Kan verin hayat kurtarın ve sağlıklı olun" diye konuştu.

Bu arada Vilayet Parkı Fuzuli Caddesi tarafında 2 koltuklu ünite oluşturan Kızılay Kan Merkezi, bu faaliyeti yansıtmak için yapılan davet için gelen basın mensuplarından da kan aldı.

Bir süre önce faaliyete geçen Kızılay Kan Merkezi de, Vilayet arkasında Özel İdare Bitişiğinde bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız