SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılcahamam Kampı Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. dönem kamp çalışmalarını başlattı. İlk dönem çalışmaları geçen hafta sonu Malatya’da tamamlayan takım 24 Temmuz Perşembe günü Kızılcahamam Asya Termal Otel’de toplandı. Perşembe akşamı Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde ilk çalışmasını yapan Malatyaspor, Cuma’dan itibaren 08.30 ve 20.30 saatlerinde başlayan 2 antrenman yapmaya başladı.

Kamp başlangıcını değerlendiren Teknik Direktör Kadir Özcan “Birinci etapta iyi bir hazırlık dönemi geçirmiştik. Futbolcularımızın uyumu beni memnun etmişti. Bu uyum burada da devam ediyor. Tempo daha da artacak. Önümüzdeki sezona güçlü bir Malatyaspor oluşturmak için çalışıyoruz. Sayın Başkanımız ve yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalar neticesinde iyi bir takım oluşturuldu. Bizlere düşen görev bu takımı yeni sezona en iyi şekilde hazırlamaktır. Teknik kadro ve futbolcularımız bu bilinçle yoğun biçimde çalışıyor” dedi.

Özcan, 1. Lig Statüsü gereği takımların 21 yaş altı 2 yabancı oyuncuyu kadrosuna katacağını anımsatarak “Kampta seçmeler yapılacak. Kulübün daha önce tespit etmiş olduğu yabancılar içerisinde Malatyaspor’a katkı sağlayacağına inandığımız sporculardan 2 tanesini kadroya katmak istiyoruz. Futbolcu seçiminde, oyuncunun takıma bugün ve gelecekte katkı sağlamasını ölçü olarak alacağız” dedi.

Özcan, Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk ve yönetim kurulunun kulübü sağlam temeller üzerine oturtacak çalışma ve projelerin içerisinde olduğunu bildiğini, bu doğrultuda yapılan faaliyetlere Malatya spor kamuoyunun destek vermesinin başarıyı getireceğine inandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız