SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıldaş Mazbatasını Aldı.. "Daha Çok Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2019-04-10 03:57:53
Kızıldaş Mazbatasını Aldı..
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Arguvan Belediye Başkanlığına yeniden kazanan Mehmet Kızıldaş, İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt ve Arguvan Belediye Meclis üyeleri ve partililerle birlikte Adliye binasında bulunan İl Seçim Kurulu'na gelen Başkan Mehmet Kızıldaş,  mazbatasını aldıktan sonra adliye çıkışında açıklamalarda bulundu.

‘Herkesin belediye başkanı olacağız, daha çok çalışacağız”

Kızıldaş, bugüne kadar Arguvan’da yapılan hizmetlerin üzerine daha da fazlasını eklemek için çok çalışacaklarını vurguladı.  Seçiminin kazananının Arguvan halkı olduğunu aktaran Başkan Kızıldaş, “Arguvan’ımızı hep birlikte yöneteceğiz, hep birlikte sosyal demokrat belediyeciliğini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ilkeleri ve kuralları ile uygulayacağız. Bugüne kadar örnek olduğumuz belediyecilik anlayışını bundan sonrada sürdüreceğiz. Biz umuyoruz ki tüm Arguvanlı hemşehrilerimiz verdikleri oydan dolayı pişman olmayacaklar. Herkesin belediye başkanı olacağız” şeklinde konuştu. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ın 5 yıl hizmet ettiğini anımsatarak “Bu seçim döneminde de çok yüksek bir performans ortaya koydu. Bu mazbatayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz. Yeni bir kadroyla birlikte mazbatasını aldı. Arguvan adına burada çok güçlü bir kadrosu var. Arguvan’a büyük hizmetler gerçekleştirecekler, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, Arguvanlıların hak edene hak ettiği değeri verdiğini ifade etti ve “Darısı İstanbul’un başına” dedi.

Kızıldaş’ın yanı sıra, Arguvan’da CHP’den meclis üyeliklerine seçilen Hasan Yılmaz (Kontenjan), Avni Çıplak, İlhan Bali, Murat Yıldız, Hasan Karael ve Mustafa Zengin de mazbatalarını aldı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız