SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıldaş'a Taraftar Teşekkürü

0
Güncellendi - 2017-10-19 17:27:54
Kızıldaş'a Taraftar Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimi, kendilerine deplasman maçlarında destek veren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret ederek, adının yazılı olduğu Malatyaspor forması hediye ettiler.

Arguvan Belediyesi’ndeki ziyarette, Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kızıldaş, “Derneğimize teşekkür ediyoruz. Malatyaspor Taraftarlar Derneğimizin Malatyasporumuza desteği, bu anlamda sevdası hakikaten taktire şayandır. Onlar şehrimizin orta paydası olan takımımıza her zaman ellerinden geldiği ölçüde destek olmaya çalışıyorlar. Onun için biz taraftar derneğimize teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar eksik olmasınlar. Bizde Arguvan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. O nedenle de Yeni Malatyasporumuza destek olmak amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben bu nazik davetinizden ve bu forma hediyenizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdınız. Umuyoruz ki Yeni Malatyaspor Malatya’ya yakışan bir başarı gösterir. Bizleri de sizleri de mutlu eder. Ligin sonun takımı iyi bir yerde görürüz umarım. Çünkü Malatya’nın Malatyalıların buna ihtiyacı var” dedi.

“Başkanımız geçen yıl da bize önemli destekler verdiler”

Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Murat Soysal ise Başkan Kızıldaş’a teşekkür ederek, “Mehmet başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsun başkanımız geçen yıl da bize önemli destekler verdiler. Özellikle taraftarların deplasmanlara götürülüp getirilmesi anlamında bu sene de başkanımız üzerine düşeni yapıyor. Biz de teşekkür mahiyetli bir ziyaret gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“Taraftara her zaman her anlamda destek veriyorlar”

Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Burak Şabi Doğan da başkan Kızıldaş’a teşekkür ederek, “Başkanımıza hem teşekkür etmek, hem de bir forma takdim etmek için geldik. Kendileri de kabul etti sağ olsunlar. Başkanımız Malatyaspor’a, taraftara her zaman her anlamda destek veriyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Helal olsun sayın, Mehmet KIZILDAŞ ,Başkanım,Umarım diğer belediye başkanları 'da, sizin gibi ,spor sever halkımıza yardımcı olurlar . Yolunuz açık olsun sayın başkanım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    İlçelerde gezici passo çıkartacak minübüsler gitmeli. Maç günleri ilçe belediyeleri insanları maça götürüp getirmeli. Merkezden maça giden yok. Bari ilçelerde futbolu seven taraftarları maç izlemeye götürelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (6 yıl önce)
    Helal sana başkan malatya büyük şehir belediye başkan adayım sizsiniz
    0
    0
    Yanıtla