SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılkaya Elazığ'da Sunum Yapacak

0
Güncellendi - 2016-10-18 17:38:42
Kızılkaya Elazığ'da Sunum Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da yapılacak Türk Basın Tarihi Uluslar arası Sempozyumuna Malatya Gazeteciler Cemiyetini temsilen Nezir Kızılkaya (fotoğrafta) katılarak “Malatya Yerel Basını” hakkında bir sunum yapacak.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, komşu il Elazığ’da Valilik, Belediye ve kurumların işbirliğiyle 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde Fırat Üniversitesi kongre merkezinde yapılacak Türk Basın Tarihi Uluslararası Sempozyumuna Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak katılacaklarını belirterek, “Cemiyetimiz Araştırmalar Görevlisi ve Araştırmacı Yazar Nezir Kızılkaya bu sempozyum da 27 Mayıs 1960 Darbe sürecinde Malatya Yerel basını konulu bir sunum yapacaktır. Ayrıca sempozyum da Malatya Basın tarihi adlı kitabımız da konuşmacılara verilecektir” dedi.

Karaduman, Malatya basınını ülke genelinde yapılan tüm etkinliklerde en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız