SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıltan: "Herşeye Hazırız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:35
Kızıltan:
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Özcan Kızıltan, Çamlıdere Şekerspor maçını kazanarak, play-off’u garantilemek istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli teknik direktörü Özcan Kızıltan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin 32. haftasında deplasmanda Ankara ekibi Çamlıdere Şekerspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kızıltan, Çamlıdere Şekerspor’u yenerek, play off’u garantilemek istediklerini dile getirdi.

Kızıltan, Çamlıdere Şekerspor maçından alacakları 3 puanla birlikte artık play off’u düşünmek istediklerini belirterek, “Çamlıdere Şekerspor için ligde kalma adına sahasında bizimle oynayacağı bu karşılaşma hayati önem taşıyor. Bu karşılaşmadan 3 puan çıkarabilmek için bütün güçlerini ortaya koyacaklardır. Bizde play off’u garanti altına almak için kazanmak istiyoruz. Büyük oranda play off’u garantiledik. Tabi play off’a giden bu yolda moral depolamak adına Çamlıdere Şekerspor maçından alacağımız galibiyet bizim için büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacak gücümüz ve kalitemiz var” dedi.

Takımın fizik ve taktik anlamında iyi bir noktada olduğunu ve bunu daha da geliştirmek istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “9 haftadır kaybetmiyoruz. Öz güveni yükselen, her geçen gün fiziksel ve taktiksel olarak daha iyi olan bir takım haline geldik. Bunu daha da geliştirmeye çalışacağız. Bütün çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Bu anlamda futbolcularımızın çalışmalardaki hırs ve istekleri bizleri sevindiriyor” ifadesini kullandı.

“PLAY OFF İÇİN STRATEJİMİZİ BELİRLİYORUZ”

Kızıltan, play off maçları öncesinde takım yapısı ve oyuncu özelliklerini göz önüne alarak stratejilerini belirlediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Futbol, göreceli bir oyundur. Stada gelenlerin bir kısmı skora değil güzel oyuna, kimisi takımın yaptığı pasa, kimisi mücadeleye bakar. Herkes değişik pencereden futbola bakar ve yorumlar. Tabi biz çok daha farklı bir açıdan bakıyoruz. Göreve geldiğimizde takımın önce play off’a kalmasını hedeflemiştik. Çok şükür bu anlamda iyi noktalara geldik. Bunun yanında play off’a kaldıktan sonra oradaki maçlara takımı hazırlama adına bir strateji belirliyoruz. Bu stratejiyi belirlerken de, takımın yapısını ve oyuncu özellikleri başta olmak üzere her şeyi doğru analiz etmek gerekiyor. Biz takım savunmasını daha iyi hale getirmeye çalıştık. Rakiplerimize daha az pozisyon vermek ya da hiç pozisyon vermemek adına çalışmalarımız oldu. Takıma, doğru savunma yapması için gerekli düzenlemeleri yaptık. Top kalemizden ne kadar uzak olursa olsun rakibi hep birlikte karşılama olgusunu yerleştiriyoruz.”

“PLAY OFF’TA DOĞRU İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ”

Play off’a kalmayı garantiledikten sonra bir üst lige çıkma adına doğru işler yapmak istediklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Takımımızın geldiği noktadan, verdiği mücadeleden ve ortaya koyduğu performanstan memnunum. Biz kendi aramızda gerekli analizleri de yapıyoruz. Tabi ki topa daha fazla sahip olmak istiyoruz. Topun bizde daha çok kalması adına çalışmalar yapıyoruz. Ben topa da daha fazla sahip olacağız. Play off’ta çok sağlam ve gerçek oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum. Biz hem doğru savunma hem de doğru atak yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. İnşallah play off’ta doğru işler yapacağız” diye konuştu.

“YENİ MALATYASPOR OLARAK HER ŞEYE HAZIRIZ”

Play off maçlarının oynanacağı yer ve kurada çıkacak ilk rakip konusunda çekincelerinin olmadığını da sözlerine ekleyerek, şunları kaydetti: “TFF tarafından da play off maçlarının oynanacağı yeri belirlemek çok kolay değil. Bizim grupta pla off’a kalacak takımlar büyük oranda belli ama diğer grupta belirsizlik var. Play off’ta mücadele edecek takımlar netlik kazanmadı. TFF bu konuda gerekli çalışmaları mutlaka yapıyordur. Maçlardan bir hafta önce yerin belli olacağı düşüncesindeyim. Bizim için hayırlısı neresiyse orası olsun. Kurada da bizim için hayırlı neyse o çıksın. Ama maçlar nerede olursa olsun, rakip kim olursa olsun biz Yeni Malatyaspor olarak her şeye hazırız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız