SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızını da Vurdu, Babasını da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da komşusunun kızını istediği belirtilen şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı komşusunu evine pompalı tüfekle saldırıda bulundu. Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra 01.50 sıralarında meydana gelen olayda, istenen kız ile vermeyen babası yaralandı.

Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı İriağaç köyünün Elgit mezrasında, komşusunun kızı A.K.'yı (27) isteyen ancak "olumsuz" yanıt alan M.D., komşusunun evini pompalı tüfekle bastı. Açılan ateş sonucunda A.K. ile babası Ali K. (60) yaralandı.

Olayın jandarmaya ihbar edilmesi üzerine, jandarma ekipleri beraberindeki ambulansla köye gitti. Göğsünden yaralanan A.K. ile boynundan ve kolundan yaralanan Ali K. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan M.D, jandarma tarafından yapılan arazi taramasında olayda kullandığın Dıamong Gold marka otomatik av tüfeğiyle yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız