SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızını ve 2 Kişiyi Parkta Tabancayla Vurdu

0
Güncellendi - 2018-04-01 01:35:24
Kızını ve 2 Kişiyi Parkta Tabancayla Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Kızının parkta iki kişiyle oturduğunu gören 63 yaşındaki emekli şahıs, tabanca ile hem kızına, hem de yanında oturduğu  şahsa ateş açtı. Olayda ikilinin yanında bulunan şahsın arkadaşı da kurşunların hedefi oldu.

Olay; akşam saatlerinde Çöşnük Mahallesi Çöşnük Kavşağı yakınlarında Mehmet Buyruk Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre; emekli olan 63 yaşındaki E. K., 26 yaşındaki bekar kızı P.K.’nin parkta 31 yaşındaki M. N. İle oturduğunu görünce, yanında bulunan tabanca ile her ikisinin üzerine ateş etti.  Onların yanlarında bulunan 36 yaşındaki Ş.S.’ye de seken kurşun isabet etti.

Olayda ağır yaralanan M.N.  Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, yaraları daha hafif olan P.K. ve Ş.S. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç kızın göğsünden, Ş.S.’nin ise bacağından yaralandığı belirlendi.  Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisi süren M.N.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olaydan sonra kaçan baba E.K. Emniyet ekiplerince, kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com 

FOTOĞRAFLAR: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tahsin (5 yıl önce)
    Beğenilmeyen yorumlar siliniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Haber olsun diye haber yazmayın gerçekleri öğrenin yalanci haberler insanlarin yuvasını yikar
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (6 yıl önce)
    malatya artık texsas,bir yandan allah allah bir yandan yallah yallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    olayin haberi yanlış kizin arkadasi dedigi kizin arkadasinin kardeşi kizla konusmaya gittmis olayi carpitarak kişileri karalamayin tarafsiz haber yspin 2 taraf icinde zor Allah kimseye vermesin
    0
    0
    Yanıtla