SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Bu Maçta da İddialı

0
Güncellendi - 2016-02-27 21:36:46
Kızlar Bu Maçta da İddialı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta lider durumda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Cumartesi günü Yozgat ekibi Galata Sağlık Sanat Spor'u yenerek, liderliğini ve iyi gidişini sürdürmek istiyor.

Grup'ta 39 puanla liderlik koltuğunda bulunan mavi kırmızılılar, ligin ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmayı kazanarak, iyi gidişini sürdürdü. Sezonu lider tamamlayıp Play-Off'a avantajlı başlamak isteyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 15. haftasında ligde 6 puanla sondan ikinci sırada yer alan Yozgat ekibi Galata Sağlık Sanat Spor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Ligde kalan son 4 maçını kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan mavi kırmızılılar, Galata Sağlık Sanat Spor'u sahasında yenerek, hem liderliğini hem de iyi gidişini sürdürmek istiyor.

Hafta içi bu karşılaşmanın hazırlıklarını yapan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün futbolcuları, son antrenman sonrası galibiyet sözü vererek, öz çekimle (selfie) bunu ölümsüzleştirdi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Galata Sağlık Sanat Spor ile Cumartesi günü 12.00'da Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Furkan Bakan, Metin Malatyalı, Kemal Dizdar hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız