SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Deplasmanda Gol Yağdırdı

0
Güncellendi - 2018-11-19 01:02:09
Kızlar Deplasmanda Gol Yağdırdı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Karataş Spor’u 7-2 yenerek, sezona galibiyetle başladı.

3.Lig’de beşinci sezonunu geçiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Karataş Spor’a konuk oldu.

Gaziantep Batur Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Abdulkadir Kirkiz, Hilal Gözbulut, Gülden Rençber hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 7-2 kazandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü’ne galibiyeti getiren golleri dakika 14, 24, 34’te Seda Erdem, dakika 41,44’te Burcu Çakır, dakika 51’de Selinay Çaybaşı, dakika 64’te Ayşegül Sarıkaya kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çelebi, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, “Ligin ilk haftasında Gaziantep Karataş Spor ile deplasmanda karşı karşıya geldik. Ligin ilk maçları her zaman zorlu geçer. Bizde bu bilinçle zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Sporcularımız iyi bir mücadeleyle sahadan farklı galip ayrılmasını bildiler. Teknik heyet ve sporcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız