SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Deplasmanda Lig 2.'si İle Oynuyor

0
Güncellendi - 2016-03-04 23:38:51
Kızlar Deplasmanda Lig 2.'si İle Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, hem ligin hem de deplasmanın lideri durumunda bulunuyor.

Ligde 15 hafta sonunda 14 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 42 puanla zirvede yer alıyor.

Ligin 16. haftasında Cumartesi günü ligde ikinci sırada bulunan Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor ile karşılaşacak olan mavi kırmızılılar, deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılıp, Play-Off'u garantilemek istiyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde 8. deplasman maçına çıkacak. Deplasmanda şuana kadar 7 karşılaşma oynayan Malatyalı bayanlar, 7 maçı da kazanarak, 21 puanla zirvede yer alıyor. Mavi kırmızılılar, oynadığı 7 deplasman maçında rakip ağları 35 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

Kılıçaslan Yıldızspor ile Malatya Bayanlar Spor Kulübü 5 Mart Cumartesi günü Argıncık 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşma 12.00'da başlayacak.

Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı Malatya Bayanlar Spor Kıulübü, Burcu Çakır ve Sevim Çetin'in golleriyle 2-1 kazanmıştı.

"ÇOK AZ BİR KISIM KALDI"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Play-Off'a çok yaklaştıklarını belirterek, zorlu Kılıçaslan Yıldızspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkarıp, Play-Off'u garantilemek istediklerini söyledi.

Çelebi, hedeflerinin grubu birinci tamamlamak olduğunu belirterek, "Ligde iyi bir gidişatımız var. Tek hedefimiz grubumuzu lider tamamlayıp, Play-Off'a rahat gitmek. Bu doğrultuda hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Ligde 39 puanla kendilerini yakından takip eden Kayseri ekini Kılıçaslan Yıldızspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Çelebi, "Zor maç olacak. Maçın öneminin farkındayız. İnşallah bu işin neticesini Play-Off'lara kalarak alacağız. Play-Off'un büyük bölümünü hak ettik, çok az bir kısmı kaldı. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

bayantakımıY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız