SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Deplasmanda Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-30 01:15:27
Kızlar Deplasmanda Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 8. haftasında konuk olduğu Kayseri Atletik Spor'u 2-0 yenerek, grupta 8'de 8 yaptı.

Mavi kırmızılılar, ligin 8. haftasında Kayseri Atletik Spor ile Sümer 1 nolu sahada karşı karşıya geldi. Yahya Sert, Tevfik Gülter, Gökhan Erzin hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi, Malatya Bayanlar Spor Kulübü 2-0 kazandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün gollerini 6. dakikada Nursel Yeşilcan ile 83. dakikada Ayşegül Sarıkaya kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde Berfin Fırat 85. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, ligde 8'de 8 yaptıklarını anımsatarak, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade etti.

Çelebi, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Ligde 8 hafta geride kaldı. Geride kalan 2 haftada zorlu maçlar oynadık ancak 8 haftalık süreçte 8'de 8 yapmasını bildik. İyi gidişi sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde bulunan 5 Kayseri ekibiyle karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların hepsini kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

Ligde geride kalan 8 hafta sonunda gruptaki 5 Kayseri takımı ile karşılaşan mavi kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 22 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Yıldırım Beyazıt Şafakspor'u 9-0, Kayseri Gençler Birliği'ni 3-2, Güneşspor'u 6-0, Kılıçaslan Yıldızspor'u 2-1, Kayseri Atletik Spor'u ise 2-0 yendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız