SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Deplasmanda Yendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:00
Kızlar Deplasmanda Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 6. haftasında deplasmanda Yozgat ekibi Galata Sağlık Sanat Spor’u 3-1 mağlup ederek, grupta 6’da 6 yapmayı başardı.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 6’ncı haftasında Galata Sağlık Sanat Spor’a konuk oldu. Malatya Bayanlar Spor Kulübü rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 devirmeyi başardı. Ligde 6’da 6 yapan kızlar puanını 18’e çıkardı. Malatya Bayanlar Spor Kulübünün gollerini karşılaşmanın 17’nci dakikasında Nursel Yeşilcan, 22’nci dakikasında Büşra Mutlukaya ve 43’üncü dakikasında Burcu Çakır kaydetti. Mücadeleyi, Eyüp Taşkan, Alpaslan Demir ve İbrahim Çetin üçlüsü yönetti.

Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, “Ligde haddini bilerek oynayan ekiplerden bir tanesiyiz. Bu zorlu deplasmanda gelmeden önce ligde 5’te 5 yaparak moral bulan biz, çok şükür 6’ta 6 yaptık. Zor bir maç oldu. Etkili oyunumuz ile skora uzandık. İlk yarıda bulduğumuz üç golle skora uzandık. Kızlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bu galibiyeti unutup önümüze bakmalıyız” dedi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız