SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Elazığ'da Fark Yaptı, Karakolluk Oldu!

0
Güncellendi - 2017-02-26 17:25:04
Kızlar Elazığ'da Fark Yaptı, Karakolluk Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Elazığ Bordo Atletik Spor’u 9-0 yendi. Maçın bitiş düdüğü sonrası ortalık karışırken, takımlar karakolluk oldu.

Türkiye Kadınlar 3.Lig 2.yarı heyecanı oynanan 14.hafta müsabakasıyla başladı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 14.haftasında ligde galibiyeti bulunmayan Elazığ Bordo Atletik Spor’a konuk oldu. Mavi kırmızılılar, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 9-0 kazandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün gollerini Gözde (2), Melisa (2), Buse (2), Berfin, Elanur ve Gülşen kaydetti. Karşılaşmayı Elazığ bölgesinden Birkan Bölükbaşı, Dolunaybey Akyazı ve Mert Doğan üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, iyi bir futbolla rakiplerini 9-0 yendiklerini ancak maç sonrası saldırıya uğradıklarını ileri sürdü.

Çelebi, “Ligin ikinci yarısının ilk maçında Elazığ Bordo Atletik Spor kulübüne konuk olduk. Maçtan çok çıkan olaylar maça damga vurdu. Ligin ilk yarısında biz Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak misafirperverliğimizi rakibimizi gösterdik ve güzelce Malatya’da konuk ettik. Maçtan sonra rakibimizi Elazığ’a uğurladık. Biz Malatya’ya yakışanda budur zaten. Fakat her nedense rakibimizden bu centilmenliği, ikinci yarının ilk maçında bize göstermedi. Maçın bitişi düdüğün ardından takım kaptanları, bizim kızlara saldırdı. Yaralanan kızlarımız oldu. Gerekli mercilere şikayette bulunduk. Böyle şey olur mu, hani iki dost kulüptük. Bu saldırıyı Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak kınıyoruz. İki komşu ilin iki güzide kulübünün bunları yaşaması, özellikle bizim adımıza çok üzücü bir durum. Umarım bir daha böylesine çirkin şeyler yaşanmaz” diye konuştu.

ARŞİV FOTO: Malatya Bayanlar Spor Futbol Takımı

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    9 tane atarak olayı başka boyuta taşımış kızlar. Karakolluk olmaları normal.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sizleri,tebrik,ederim,ayaklariniza,saglik,bir Duzune,gol,atiniz,hic,birtakim,bu,kadar,gol Atamamistir,bundan,sonraki,maclarda,basarilar.dilerim
    0
    0
    Yanıtla