SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar İlk Maçta Elazığ'ı Farklı Geçti

0
Güncellendi - 2016-11-13 23:01:49
Kızlar İlk Maçta Elazığ'ı Farklı Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezonun ilk maçında sahasında Elazığ Bordo Atletik Spor’u konuk etti. Mavi kırmızılılar, ilk maçta zorlu rakibini 4-0 ile geçerek, sezona galibiyetle başladı.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6.Grupta heyecanı başladı. Sezonun ilk maçında temsilcimiz Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Bordo Atletik Spor’u konuk etti. İnönü Üniversitesi Sahasında oynanan karşılaşmadan temsilcimiz zorlu rakibini 4-0 ile geçti. Malatyalı bayanların gollerini Berfin Fırat, Gözde Uçar, Buse Uçan ve Burcu Çakır kaydetti. Karşılaşmayı Malatya bölgesinden Furkan Bakan, Abdullah Tataroğlu ve Murat Yiğit üçlüsü yönetti.

İlk yarıya etkili başlayan mavi beyazlılar, karşılaşmanın 5.dakikasında Berfin Fırat’ın golüyle 1-0 öne geçti. 1-0 öne geçen mavi beyazlılar, karşılaşmanın 11.dakikasında Buse Uçan’ın köşe çizgisinin yakınlarında nefis aşırtma golüyle 2-0 öne geçti. Maçta iki farklı golle üstünlüğü ele alan mavi beyazlılar, ikinci golden iki dakika sonra üçüncü golü buldu. Karşılaşmanın 13.dakikasında Fadime’nin sağ taraftan güzel asistini Gözde Uçar golle süsledi ve karşılaşmada 3-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve mavi beyazlılar ilk yarıya 3-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan mavi beyazlılar, dördüncü gol için rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 60.dakikasında serbest vuruşta topun başına geçen Burcu Çakır’ın enfes golü ile farkı 4-0 taşıyan mavi beyazlılar, bu üstünlüğünü maç sonuna taşımayı başardı. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca Malatya Bayanlar Spor Kulübü, karşılaşmadan üç puanla ayrıldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, “3.Lig müsabakaları başladı. Ligin ilk karşılaşmasında sahamızda Elazığ Bordo Atletik Spor’u konuk ettik. Zorlu bir müsabaka oldu. Kıran kırana ve centilmence bir müsabakayı geride bıraktık. Rakibimizi güzel bir oyun ile 4-0 mağlup ettik ve moral bulduk. Ligde üç puanla başladık. Lige güzel başlamak bizim için önemliydi. Bunu da başardık. Mutluyuz. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum. Rakibimize de başarılar diliyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

bayanfutbol2

bayanfutbol1

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız