SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Finalde Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:19
Kızlar Finalde Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı Türkiye Futbol Şampiyonası Yıldız Kızlar kategorisinde temsil eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü final maçında Kayseri Gençlerbirliği’ne 6-1 mağlup oldu. 

Kayseri Grubu'nda yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü ilk maçta Aksaray Hamidiyespor'u 11-3, ikinci maçta ise Kayseri Atletik takımını 2-1 mağlup etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen yıldız kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası Kayseri Grubu'ndaki final maçında Kayseri Gençlerbirliği takımıyla karşılaşan Malatyalı bayanlar rakibine farklı skorla 6-1 yenildi.

Bu sonuçla Malatya Bayanlar Spor Kulübü şampiyonadan elendi.

KULÜP BAŞKANI ÇELEBİ: “BİZİM İÇİN TECRÜBE OLDU”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası Kayseri Grubu'nda oynadıkları final maçında mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

Aldıkları galibiyetlerle gruba müthiş bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Çelebi, “Rakibimiz çok güçlü bir takımdı. Kızlarımız ellerinden geleni yaptılar. Hepsini tek tek kutluyorum. Buraya gelene kadar müthiş maçlar çıkardık. Ancak Kayseri karşısında çok fazla şansımız yoktu. Bu maç bizim için bir tecrübe oldu esasında. Artık bundan sonraki şampiyonlara bakacağız. Malatya bu kızları izlemeye devam etsin diyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız