SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Fırtına Gibi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya basketbolunun küçük erkekler ve genç bayanlar liginde heyecan devam etti.

Atatürk Spor Salonu’nda sabah saatlerinde başlayan müsabakalar akşama kadar sürerken, seyirciler basketbola doydu. Birbirinden güzel basketlerin de atıldığı müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Küçük Erkekler Basketbol Ligi’nde 3 maç oynandı. Müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle;
Yıldız Basket A Takımı - Malatya Belediye Spor: 37 - 34,
1932 Malatya Gücü Spor Kulübü - Malatya Basket: 43 - 60.

Günün son maçında ise Yıldız Basket B Takımı ile Bilim Koleji karşı karşıya geldi. Yıldız Basket B Takımı maçın ilk periyodunu 11-6 önde geçerken, ilk yarıyı 27-12 önde kapattı. Maçın başından itibaren üstünlüğü elden bırakmayan Yıldız Basket B Takımı maçın 3. periyodunu 37 - 20 önde kapattı. 4. periyoda da hızlı giren Yıldız Basket B Takımı müsabakayı 48 - 33 kazandı.

Genç bayanlarda ise 2 müsabaka oynandı. Günün ilk karşılaşmasında Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü, Öz Dilek Belediye Spor’a 49 - 68 mağlup oldu.

Günün son maçında ise Turgut Özal Koleji Spor Kulübü ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Müsabakaya hızlı başlayan Turgut Özal Koleji Spor Kulübü ilk periyodu rakibi karşısında 16 - 0 üstün kapattı. İkinci periyotta da hızını kesmeyen Turgut Özal Koleji Spor Kulübü devreyi 27 - 5 üstün kapattı. Maçın 3. periyodun da Malatyagücü kendine gelse de rakiplerinin hızını kesemedi ve periyot 39 - 8 sona erdi. Maçın son periyodun da ise Turgut Özal Koleji Spor Kulübü farka giderek, rakibini 63 - 12 yendi. Turgut Özal Koleji Spor Kulübüne galibiyeti ise takımın 5 numaralı oyuncusu Duygu Yılmaz ile akrabası ve takımın 7 numaralı oyuncusu Yasemin Yılmaz getirdi. İkili maç boyunca oyunda kalarak, yüksek bir performansa imza attı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız