SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Futbol Grubu Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:30
Kızlar Futbol Grubu Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup müsabakaları kapsamında Malatya Grubunda ilk maçlar oynandı. 

Malatya Grubunda, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş Maraş Gücüspor, Hatay Dumlupınar, Hakkari Hakkarigücü Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor takımları birincilik için mücadele edecek.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanan ilk müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle: “Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor- Kahramanmaraş Maraş Gücüspor: 10-0, Hatay Dumlupınar-Hakkari Hakkarigücü Spor: 0-3 (hükmen).”

Öte yandan Malatya Grubundaki karşılaşmaları ve oyuncu performanslarını izlemek için Malatya’ya gelen Milli Takım Kaleci Antrenörü Metin Akçevre, Doğu Grubundan milli takıma daha çok sporcu kazandırmak istediklerini kaydetti.

Akçevre, “Güzel bir etkinlik. Malatya’da olması da şehre ayrı bir hava getirdi. Bizde milli takım hocası olarak milli takım için yararlı oyuncu seçmeye çalışıyoruz. Doğu Grubundan milli takıma daha çok sporcu kazandırmayı amaçlıyoruz. Genelde batıdan futbolcu alıyoruz ama şimdi Doğuya da yöneldik” diye konuştu.

Bayan futbolunda yeni bir oluşumun içine girildiğini ifade eden Akçevre, “TFF olarak bayan futbolunda iyi bir atılım var. Bayan futbolunu Türkiye’de iyi bir yere getirmek için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, Malatya’nın bayan futbolu noktasında büyük bir ivme kazandığına dikkat çekerek, “Malatya’da bayan takımlarımıza ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız