SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Futbol Grubu Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-08-16 20:26:25
Kızlar Futbol Grubu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nın bir ayağının Malatya’da oynanacağı açıklandı. Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi fikstürü kapsamında Malatya’daki karşılaşmalar yarın başlayıp, 20 Ağustos’ta tamamlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nın bir ayağı Malatya’da oynanacak. Birinci eleme turu 25 grup merkezinde tek devre lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte ikinci eleme turunda yer almaya hak kazanacak.

Malatya Grubu’nda oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

17 Ağustos Perşembe

Yeşiltepe 1 nolu saha

18.00 Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor-Anadolu Yıldızları Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha

18.00 Adana Gücü-Güneykent Spor

18 Ağustos Cuma

Dinlenme günü

19 Ağustos Cumartesi

Yeşiltepe 1 nolu saha

18.00 Anadolu Yıldızları Spor-Adana Gücü

Yeşiltepe 3 nolu saha

18.00 Güneykent Spor-Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor

20 Ağustos Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

18.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor-Adana Gücü

Yeşiltepe 3 nolu saha

18.00 Güneykent Spor-Anadolu Yıldızları Spor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız